Veel gestelde vragen

Waarom is de Mudo Kwan Groep aangesloten bij de JHKBN?

De (JHKBN) Jungki Hapkido en Kuhapdo Bond Nederland is een volle dochter van de Korea Jungki Hapkido and Kuhapdo Associatie in Zuid-Korea. De JHKBN volgt exact het les programma zoals dit op het Jungki Kwan hoofdkwartier, een van de oudste orthodox Hapkido organisaties in Zuid-Korea, wordt gebruikt en draagt zorg voor de verdere verspreiding hiervan naar haar lidorganisaties in Nederland.

Officiële Koreaanse certificaten
Doordat wij aangesloten zijn bij de JHKBN hebben wij de beschikking over officieel erkende Koreaanse diploma’s en certificaten. Wij maken dus niet zelf diploma’s, maar betrekken alle documenten direct van het Jungki Kwan Hoofd-kwartier in Daegu, Zuid-Korea.

Centrale trainingen in Nederland
Jaarlijks worden door de JHKBN twee centrale trainingen georganiseerd (een in het voorjaar en een in het najaar). Deze trainingen zullen altijd op een centrale locatie plaats vinden en staan open voor alle bij de JHKBN aangesloten Hapkido scholen.

Trainen in Deagu Zuid-Korea
Bij voldoende interesse organiseerd de JHKBN om het jaar een groepsreis naar Zuid-Korea om te trainen op het Jungki Kwan hoofdkwartier in Daegu. Het is een unieke ervaring om te trainen op de bakermat van het Hapkido en les te krijgen van de echte Orthodox Hapkido meesters. De training, de sfeer, de geur en de smaak van dit mooie land maken het elke keer weer tot een fantastische ervaring.