Wie zijn we!

Mijn naam is Ronald Verheuvel. Ik ben de Hoofdtrainer van de Mudo Kwan Hapkido en Kuhapdo groep.

Ik was 14 toen ik begon met zelfverdediging en ben sindsdien gefascineerd door wat er op dit gebied allemaal te leren is. Mijn passie ligt bij Hapkido en Kuhapdo. In mijn beginjaren ben ik opgeleid in Nederland en Belgie en heb ik getraind onder goede leraren. Ook heb ik getraind in Duitsland, Spanje, Engeland en Amerika steeds maar weer op zoek naar de stijl die het best bij me paste.

Uiteindelijk heb ik het geluk gehad, in de omstandigheden te verkeren, zelf in Korea op zoek te kunnen gaan naar de voor mijn persoon best passende Hapkido stijl. Qua technieken en mannier van trainen. Ik ben erg blij deze te hebben gevonden in de Jungki Kwan organisatie van Grootmeester Lim Hyun Soo.

Ik ben erg trots dat Grootmeester Lim mij nu heeft geaccepteerd als zijn directe leerling. Elk jaar reis ik af naar Korea om daar op het hoofdkwartier van de Jungki Hapkido en Kuhapdo Associatie te trainen met de Koreaanse meesters en privé les te krijgen van Grootmeester Lim.

Grootmeester Lim Hyun Soo studeerde 19 jaar onder de grondlegger van het Hapkido (Dojunim) Choi Yong Sul en is één van de 4 grootmeesters, die hun 9de Dan Hapkido hebben ontvangen uit de hand van de grondlegger van het Hapkido Dojunim Choi Yong Sul. Van alle studenten die Dojunim Choi Yong Sul ooit heeft gehad, is het grootmeester Lim Hyun Soo die het langst onder Choi Yong Sul heeft gestudeerd.